GoAcademy

Uddannelse og sikkerhed

GoAcademy er hvor vi deler vores viden og gennemfører uddannelser indenfor klatring og byggeri. Vi uddanner jævnligt personale til bl.a. klatreparkinstruktører. Vi giver kurser i sikkerhed og laver både korte og mere dybdegående forløb, som gør jer i stand til at varetage aktiviteter i højden.

Brug kontaktformularen nederst på siden hvis du vil høre mere om GoAcademy. 

Kunden skal føle sig sikker

GoAcademy garanter ensartethed i adventure parkers uddannede instruktører. Gæsten vil opleve samme høje sikkerhed og tryghed ved alle episoder. Med et ensartet uddannelsesforløb skabes der samtidigt tryghed i instruktør gruppen da alle ved hvad der forventes og hvad man kan forvente af sine kolleger. GoAcademy tager hånd om denne proces og vores ambition er at skabe instruktører på det højeste faglige niveau til adventure parker i ind og udland.

Ved et forløb hos GoAcademy får man viden omkring fald faktor, redningsteknikker, forbindingspunkter og knuder, sikkerhedsfæstning og meget mere. Vi klæder jer på til at kunne drive jeres installation på en professionel og tryg måde.

GoAdventure er medlem af “Brancheforeningen for teambuilding og lederskab” og i kan være sikker på professionel og kompetent uddannelse fra vores side. 

Billeder fra GoAcademy sessions

Vil du se nogle af vores byggede tema projekter? 

Det siger andre

“GoAdventure har uddannet vores klatreparksinstruktører, så de nu har fuldstændig styr på sikkerhed og redninger, og så får vi altid nogle gode pointers omkring undeservice også” /Eventchef, stor virksomhed

Skal vi tage en snak om dine drømme?