Naturlegepladser

Bevægelse, leg og kild i maven

At være i det fri skal være naturligt, spændende og fyldt med bevægelse. Vi bygger organiske legehuse på stolper, lange svævebaner der kilder i maven, net installationer der indbyder til vild leg og klatrenet -og vægge til de modige der gerne vil op i højden.

 

Med vores afsæt i opførelse af adventure parker i ind -og udland kan vi skabe den helt perfekte og unikke installation der med garanti vil udfordre, styrke og give vedvarende glæde for barnet og det legelystne sind. Både personlig udvikling og sansemotorik vil forbedres.

 

Der skal bevægelse til!

Vi elsker bevægelse og naturlegepladser. Vi monterer til skoler, institutioner, private aktører og adventure parker. Vi har sågar leveret installationer til Kina.

GoAdventure bygger naturlegeredskaber i den højeste kvalitet af robinietræ. Alle vores installationer egner sig til offentligt brug og overholder alle sikkerhedskrav inden for EN1176. Du kan derfor roligt vælge os til at skabe en unik og sikker installation til dit behov. 

Robinie stolper

Når vi bygger naturlegepladser er det altid af højeste kvalitet. Vi bruger robinie stolper som har den fantastiske egenskab at træet ikke rådner. På den måde sikrer vi at kvaliteten er i top, og at i får en bæredygtig og langtidsholdbar løsning. Udover at robinie stolper sikrer installationens kvalitet, er de også behandlet så de fremstår smukke og naturlige. På den måde er både funktionalitet og design tænkt ind i løsningen.

Vil du se eksempler på, hvordan vi bygger eventyr? 

Hvem bygger

GoAdventure er den samarbejdspartner, der altid kommer med ny viden og den bedste og mest langtidsholdbare løsning til alle, der vil have eventyr i højden i både ind- og udland. Vi vil bidrage til, at mennesker får stærke oplevelser i højderne.

Visionen? – Højere og bedre!

Skal vi tage en snak om dine drømme?