GoSafety

Sikkerhed og vedligeholdelse

Det er ikke altid man har den fornødne viden og kunnen til at kunne udføre den nødvendige vedligeholdelse af sin installation. Hvis det er tilfældet, kan du regne med GoSafety for at sikre, at din installation er i gode hænder. 

GoSafety er et specielt designet logbogssystem, der sikrer, at vi passer på naturen, hinanden og din investering. Vi opsætter logbogssystemet, forklarer hvordan det bruges, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Systemet gør det muligt at opdage skaderne, og derefter påbegynde renoveringen før det er for sent.

GoSafetyMini er en forenklet version til mindre installationer, såsom en svævebane eller springtårn. Læs mere nedenfor og brug kontaktformularen nederst på siden for at komme i kontakt.

 

GoSafety

I Ved at købe GoSafety eller GoSafetyMini overlader i størstedelen af sikkerheden til os. Det får du:

Et logbogssystem / Thorough inspection
To årlige besøg / Grundig inspektion
Two annual visits / Mindre slitage og udbedringer af skader

Logbogssystemet skal altid være opdateret i henhold til vores anvisninger.

Uden GoSafety eller GoSafetyMini vil de fleste insallationer alligevel kræve grundige inspektioner og møder for at vurdere vedligeholdelsesstatus. Da udbedringer og reparation vil afhænge af dine udsagn, vil du være ansvarlig for at følge op på installationens tilstand løbende, for at sikre, at de oplysninger du giver os, er korrekte. 

Vi er altid glade for at hjælpe, men uden GoSafety, vil vi fakturere for disse kontroller, hvor vi opkræver vi et opstartsgebyr, samt kørsel og tid (pr. time).

GoAdventure x Mobaro

GoAdventure har indgået et samarbejde med Mobaro, for at tage GoSafety til nye højder. Mobaro er et program med tilhørende app, der giver en unik indsigt i din installations tilstand. Her kan du dokumentere hvornår der sidst er foretaget inspektion af din installation, hvad og hvornår der skal renoveres, om installationen er ude af drift og meget mere. 

Det er også muligt at vedlægge visuel dokumentation til en renovering, sådan at kan dokumentere installationens tilstand i forhold til slitage, samtidigt med at i gør opgaven lettere for os at løse, da vi har en visualisering af problemet.

Har du en større installation som f.eks. en klatrepark, kan du med Mobaro blandt andet også se hvilke baner der er åbne på dagen, og hvor lang kø der er til de enkelte baner. Det skal altså ses som et sted hvor du kan samle alle de vigtige informationer omkring driften af din installation. (tag et skærmbillede af Mobaro præsentationsvideo som viser alle de ting den kan).

Sikkerhedssystemer Couduo Pro

A Hos GoAdventure anbefaler vi altid en kontinuerlig sikringsløsning, når det kommer til sikkerhedssystemer. Vi anbefaler det kontinuerlige sikringssystem Couduo Pro, som vi også forhandler. 

Udtrykket “Continuous belay/Couduo Pro” betyder at man altid er fastgjort til sikkerhedswiren og ikke kan klikke sig ud af sikringen, før man har fuldført banen og er tilbage på jorden.

Med Coudou Pro bruger du en C-karabin med en åbning, der er smallere end diameteren af sikkerhedswiren, men bred nok til at Coudou Pro pladerne kan passere gennem åbningen på karabinen. Som vist til højre, giver dette dig mulighed for at glide din C-karabin over pladerne og fortsætte langs banen, samtidig med at du forbliver sikret til sikkerhedswiren.

 

Specialdesignede løsninger

S Sikkerhed handler om vedligeholdelse og om at vælge den rette tilgang fra begyndelsen. Vi ser stadig mange, der konstruerer platforme ved at presse dem på plads på ydersiden af træet. Denne metode kvæler træet, og forhindrer det i at transportere energi og næringsstoffer. I det lange løb vil denne konstruktionsmetode efterhånden dræbe træet, og det medfører ofte betydelige miljømæssige og økonomiske konsekvenser.

Når vi opfører nye klatresystemer, bruger vi kun gennemboret bolte som dem på billedet. Dette beskytter træet så meget som muligt samtidig med at sikre, at træet forbliver sundt og stærkt. Den gamle metode kvæler altså træet langsomt og dræber det til sidst, hvor gennemboringer er lidt ligesom et sår på træet, som den kan heles og ikke skader træet på lang sigt.

Vil I tilmelde jer GoSafety eller høre mere?