Indendørs aktiviteter

Leg med motorisk og mental udfordring

Når børn leger med klatre- og motorikaktiviteter, styrkes deres mentale kapacitet, kognitive læring og fysiske kunnen. Udover at skabe velvære for barnet giver det også mere overskud til dagligdagen med skole, SFO og øvrige fritidsaktiviteter.

Giv børnene mulighed for at udvikle sig selv med de rette udfordringer. Et afbræk i hverdagen er for mange børn en hjælpende hånd til en travl og rutinepræget hverdag.

Skærmbillede 2021-06-11 kl. 13.37.26
Bounce

Indendørs klatrevægge & haller

Brug en uudnyttet væg til at lave en klatrevæg. Skab et indendørs univers af eventyrlige baner. Udnyt loftet og skab forhindringer i højden. Spænd net op i skæve vinkler i enten statisk eller dynamisk materiale. Klatreinstallationer kan monteres alle steder på langt de fleste flader. 

At forvandle en indendørshal til en aktiv legeplads giver nogle helt anderledes og unikke måder at bruge et hallen på. Det puster liv i rummet og fylder det med sjov, glæde og udvikling. 

Indendørs aktivitetsarealer

Aktivitetsrummet, der savner nyt liv. Indgangspartiet, hvor man kan gå på opdagelse. Campingpladsen, der også er sjov i regnvejr. En stille krog, der aldrig bliver brugt eller arkitektens lille genistreg til bygningens børnefamilier. 

Man kan hurtigt blive overrasket over hvor mange forskellige måder et indendørsareal kan udnyttes. Vi har ligeså stor erfaring med de mindre løsninger, og de små løsninger kan give store forandringer!

GladsaxeIdraetshaller_20_low

Vil du se eksempler på, hvordan vi bygger eventyr? 

Hvem bygger

GoAdventure er den samarbejdspartner, der altid kommer med ny viden og den bedste og mest langtidsholdbare og bæredygtige løsning til alle, der vil have eventyr i højden i både ind- og udland. Vi vil bidrage til, at mennesker får stærke oplevelser i højderne.

Visionen? – Højere og bedre!

GoAdventure bygger og designer eventyr i højderne. GoMonkey er vores landsdækkende klatreparker (København, Odense og Kolding) og det hele er samlet under én hat: Global Adventures.

Skal vi tage en snak om dine drømme?