Hvem og hvorfor?

Om os

GoAdventure er den samarbejdspartner, der altid kommer med ny viden og den bedste og mest langtidsholdbare løsning til alle, der vil have eventyr i højden i både ind- og udland. Vi vil bidrage til, at mennesker får stærke oplevelser i højderne.

Visionen? – Højere og bedre!

GoAdventure bygger og designer eventyr i højderne. GoMonkey er vores landsdækkende klatreparker (København, Odense og Kolding) og det hele er samlet under én hat: Global Adventures.

Vil du se, hvad vi har lavet for vores kunder?

Historien

De dragende højder er GoAdventures DNA. I 2005 huserer vi, Daniel Monby og Jon Eriksen, på københavnernes tage. Vi renoverer og monterer, og kommer frem med klatreudstyr, når stilladser og lifte giver op eller er for dyre.

Men vores hjerter banker for at skabe oplevelser, hvor mennesker mødes, har det sjovt, bliver udfordret og derigennem kan gå ud i hverdagen mere selvsikkert og opløftet.

Eventyret er igang!

I 2011 bygger vi Holbæk klatrepark. I 2015 overtager vi en nedslidt klatrepark i Gladsaxe. I dag hedder den klatrepark GoMonkey Gladsaxe, og er blevet gennemrenoveret med ni baner, frit fald, bounce, café mm.

Vi får vokseværk og danner Global Adventures, overliggeren for GoAdventure og GoMonkey (landets største klatreparkudbyder). 

GoAdventure bygger alle slags eventyr i højden og er bl.a. idémændene bag Nordens største bounce-anlæg på Kragerup Gods.

I 2018 slår vi pjalterne sammen med Slots-og Kulturstyrelsen, som ser, hvordan vi med de rigtige metoder, kan bygge uden at skade træerne. GoMonkey Søndermarken bliver til midt i den fredede, romantiske, royale have i det centrale København.

0
Antal afleverede eventyr
0
Inspicerede træer (mindst)
0
Kaffe glemt på Jorden

Crew

Skal vi tage en snak om jeres eventyr?