PETZL produkter

PETZL udbyder et hav af kvalitetsprodukter inden for både hobby og erhvervklatring. Det er et anderkendt mærke i veden som altid har funktionalitet og kvalitet i top. Herunder ser du et udpluk af vores sortiment, men det er langt fra hele kataloget du ser her. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker må ud ikke tøve med at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden.

SWAN Helkropssele

En populær helkropssele som sikrer ordentlig støtte og komfort. Bruges i mange forskellige henseende, f.eks. ved frit fald, svæv, fritidsklatring og erhvervsklatring. Både ben -og hofteløkker er justerbare.

Pris: 649 kr.

PANDION Siddesele

En simpel siddesele som især bruges i adventure -og klatreparker. Det er den mest typiske klatresele og bruges ved f.eks. frit fald, svæv og klatring. Både ben -og hofteløkker er justerbare.

Pris: 209 kr.

OXAN Stål karabin

En klassisk karabin lavet i stål for at kunne håndtere større vægt. Fås både med dreje -og skruelås. Kan bære 38 kN (over 3,8 ton). 

Pris skruelås: 59 kr.
Pris med drejelås: 89 kr.

Am’D karabin

En lettere asymmetrisk karabin. Fås både med dreje -og skruelås. Kan bære 27 kN (over 2,7 ton).

Pris med skruelås: 79 kr.
Pris med drejelås: 99 kr.

Sm’D karabin

En asymmetrisk karabin med nem kliklås. Kan bære 23 kN (over 2,3 ton).

Pris: 45 kr.

VERTIGO karabin med drejelås

En krarabin formet som et øre. Har mindre bredde i bunden, end den har i toppen. Kan bære 23 kN (over 2,3 ton).

Pris: 85 kr.

Cords reb 

Cords er specialudviklet reb som kan bruges i mange forskellige situationer. Rebet har en kerne omgivet af robuste syntetiske materialer som nylon eller kevlar for at styrke rebet. De fås i 5, 6 eller 7 mm. Længde 120 mm.

Pris for 5 mm: 329 kr.
Pris for 6 mm: 599 kr.
Pris for 7 mm: 689 kr.

10,5 mm reb

Et dynamisk reb med 10,5 mm i diameter. Et dynamisk reb betyder at rebet er fleksibelt og kan strække sig. Det gør det ideelt at klatre med, da det giver et mere skånsomt ryk, i en faldsituation.

Pris for 50 m orange: 2 stk. 450 kr.
Pris for 100 m orange: 889 kr.
Pris for 200 m orange: 1799 kr.

10,1 mm reb 

Et dynamisk reb med 10,1 mm i diameter. Et dynamisk reb betyder at rebet er fleksibelt og kan strække sig. Det gør det ideelt at klatre med, da det giver et mere skånsomt ryk, i en faldsituation.

Pris for 2 stk. 50 m grøn: 569 kr.
Pris for 2 stk. 60 m grøn: 659 kr.
Pris for 2 stk. 70 m grøn: 749 kr.

I’D nedfiringsudstyr

En I’D nedfirer bruges når man skal fire ting eller personer ned fra højderne. Udstyret gør nedfiringen nem og sikker. Den aflaster også vægt, sådan at personen der nedfirer ikke behøver at bruge så mange kræfter.

Pris: 969 kr.


GRIGRI nedfiringsudstyr

En GRIGRI nedfirer bruges når man skal fire ting eller personer ned fra højderne. Udstyret gør nedfiringen nem og sikker. Den aflaster også vægt, sådan at personen der nedfirer ikke behøver at bruge så mange kræfter.

Pris: 369 kr.


Reb klemme ASCENSION

En reb klemme med ergonomisk og stærkt greb. Klemmen griber om rebet, hvilket gør det nemmere at trække eller holde i rebet. Klemmen er selvrensende hvilket betyder at den også virker hvis rebet er mudret eller frossent. Virker med reb imellem 8-13 mm og fås i både venstre og højrehåndet version.

Pris: 245 kr.

Reb klemme MICRO TRAXION

Meget let og simpel rulle med låsemekanisme og forseglede kugleleje. Egner sig som rulle til hejsesystem f.eks. ved redninger eller træk. Kan bruges på 8-11 mm reb. 

Pris: 325 kr.


Reb klemme PRO TRAXION

PRO TRAXION gør det muligt at lave et trække system med reb, samtidigt med at klemmen er ankeret fast. Det gør den særligt effektiv når der skal trækkes stor vægt. Sidepladen låser når der er reb i, hvilket sikrer at klemmen ikke åbner uhensigtsmæssigt ved brug. Virker med reb imellem 8-13 mm.

Pris: 485 kr.

Bestil produkter via kontaktformularen nedenfor

Via kontaktformularen kan du afgive bestillinger på vores produkter, sende os informationer om dit projekt og behov, samt sende forespørgsler.