Indendørs klatrevægge og klatrehaller

Indendørs eventyr

Store haller, uudnyttede lodrette vægge eller nyt liv til gamle aktiviteter. GoAdventure laver indendørs eventyr til både små og store steder.

Byg en klatrevæg i gavlen, træk den ud fra væggen og lav en eventyrbane bagved. Udnyt loftet og skab forhindringer i højden. Spænd net op i alle afskygninger og skæve vinkler – et statisk net til klatring og hygge eller et bouncenet til sjov og leg. 

Klatreinstallationer kan monteres alle steder og på langt de fleste flader. Om det er enkelte mindre installationer, udfordrende baner eller kæmpe klatrehaller har GoAdventure erfaringen og kreativiteten til at bygge det.

 

Vil du se, hvad vi har lavet i Stavanger i Norge?

Målgruppe

Indendørs klatreinstallationer kan benyttes af børn og voksne i alle aldre. Sværhedsgraden bestemmes af udformningen og formålet med installationen. Vi bygger til private aktører, offentlige institutioner, sports -og idrætsklubber osv. Kun fantasien sætter grænser når der skal nytænkes et indendørs areal.

Vi bygger bl.a. indendørs klatreparker og -vægge til sportshaller, legeområder til fritidsklubben, aktivitetsområder til skoler og børnehaver og meget mere. Kort sagt bygger vi alle steder hvor der skal tilføjes en spændende aktivitet. 

Produktet

  • Klatrevægge på stort set alle overflader
  • Aktivitetsområder med net, klatremoment osv.
  • Klatremomenter kan forbindes af platforme og wire.
  • Først laves der en 3D tegning over projektet og herefter bygges jeres installation. 
  • Efter opsætning medfølger en grundig gennemgang og vores anbefalinger til brug og vedligeholdelse.
  • Det er muligt at tilkøbe vores logbogssystem. Læs mere om GoSafety her.
  • Vi rådgiver og vejlleder om sikkerhedssystemer før opstart.

Billeder

Skal vi tage en snak om jeres eventyr?