fbpx Skip to content

Stavanger i Norge

AIR by Bolder ville gerne kunne tiltrække en bred målgruppe til klatreverdenen og være mødested og go-to firma for eventyrlystne gæster året rundt. Derfor havde de brug for et indendørs “slaraffenland.” AIR by Bolder havde tårnhøje ambitioner og er nu lykkedes med deres projekt.

IMG_4469


I samarbejde med Unisport har GoAdventure færdiggjort en enorm klatre- og aktivitetshal i Stavanger, som er Norges fjerde største by. Her kan AIR by Bolder nu tilbyde alle deres indendørsoplevelser som en del af Tvedtsenteret.

Opgaven var at integrere en kæmpe klatrevæg med et net-landskab, højrebsbaner og en ganske udfordrende Via ferrata. Alt sammen i et æstetisk formsprog, der skulle motivere de besøgene til at gå på opdagelse i det hele.

Vi gik til opgaven med et krav til os selv om at tænke alle hallens dimensioner ind. Alle horisontale flader og vertikale niveauer skulle udnyttes maksimalt.

Vi løste opgaven ved at opføre en 20 meter høj klatrevæg og installere svævebaner og klatremomenter, som bugter sig under loftet på den 21 meter høje bygning. Som bindeled og optimal udnyttelse af det store tomme rum, installerede vi trampolin-bokse og net-gange, der med sit bløde materiale kunne bryde med de hårde træ-flader.

Projektet har krævet meget præcis beregning og skalering for at udnytte hele rummet. Flere steder bevæger klatrebanerne sig ind igennem klatrevæggen, hvorved gæsten får lov at se klatrevæggen indefra.

AIR by Bolder har været kompromisløse i deres valg og er gået all in på eventyrbyggeriet. Vi er taknemlige for at være blevet valgt som samarbejdspartner på opgaven og enormt stolte af resultatet.