GoAdventure produkter

Her finder du GoAdventures egne produkter. Her er altså ikke tage om store skræddersyede cases, men i stedet enkelte produkter som kan købes og tilpasses dine behov. Alt kan lade sig gøre, og har du særlige ønsker eller spørgsmål må du ikke tøve med at tage kontakt til os via kontaktformularen nederst på siden.

svævebanelangelandlands-festival

Mobil svævebane

Den mobile svævebane er en anderledes, sjov og unik installation. Den bruges både som sjov aktivitet og som transport, og kommer i mange forskellige størrelser og længder. Vi bruger normalt et døgn på at opsætte den mobile svævebane, men det kan også gøres på kortere tid, hvis nødvendigt.


robinie stolper

Robinie stolper

Robinie stolper bruges i vidt omfang til både naturlegepladser, stolpeparker osv. Træets særlige egenskab er at det ikke rådner, hvilket sikrer at kvaliteten og levetiden er helt i top. Alle vores installationer egner sig til offentligt brug og vi overholder alle sikkerhedskrav inden for EN1176.Bounce_case

Net

Vi takler net til al brug. Net er meget alsidigt, og bruges i et vidt omfang til trampolinsområder, vægge ved treetop walking, mindre indendørs installationer, legepladser osv. Net kan være statisk som skaber nye steder for ophold og inddeler rummet, men også dynamiske som inviterer til hop og leg. Net er robust og hårdført og vi kan skræddersy nettet så det passer lige til jeres behov i mål og anvendelse.

Bestil produkter via kontaktformularen nedenfor

Via kontaktformularen kan du afgive bestillinger på vores produkter, sende os informationer om dit projekt og behov, samt sende forespørgsler.