GoRepair

GoAdventures reparationsservice

På grund af vores store erfaring med byggeri og vedligeholdelse, samt vores altid voksende nysgerrighed for innovative og holdbare løsninger, har vi valgt at lave GoAdventures reparationsservice. 

Alle kan benytte sig af GoAdventues reparationsservice, også selvom det ikke er GoAdventure der har stået for tilblivelsen af jeres projekt.

 

Alle opgaver er vigtige

I GoAdventure er der ikke nogen opgaver der er for store eller for små. Vi forstår vigtigheden i at jeres produkt skal fungere optimalt, og sætter en ære i at hjælpe jer, så det hele virker som det skal. 

Uanset om det er en klatrepark der skal omlægges, en legeplads der mangler en kærlig hånd eller blot et tyfon net der er trævlet står vi klar til at hjælpe med at udbedre skaden, så jeres løsning igen er klar til brug.

Metoder og pris

Det er ikke altid ligetil at reparere en løsning og i mange tilfælde kræver det værktøj som de færreste har liggende. Det har vi til gengæld i GoAdventure, hvor vi bruger certificeret og godkendt værktøj til udbedrelsen af jeres løsning. 

Vi har f.eks. en tyfon-net presser som kan presse med 50 tons vægt, som vi f.eks. brugte til reparationen på billedet til venstre. Det er værktøj som dette, i samspil med vores erfaring der sikrer en professionel og korrekte reparation.

Hvor meget en reparation vil koste kommer an på hvad der skal laves og hvor omfattende reparationen er. Brug kontaktformularen nedenfor til at kontakte os og fortæl os om dit reparationsproblem, så kontakter vi dig herefter med løsningsforslag og estimeret pris.

Vil I melde en skade eller høre mere om GoRepair?