Indendørs eventyr

Gå på opdagelse

Aktivitetsrummet, der savner nyt liv. Indgangspartiet, hvor man kan gå på opdagelse. Campingpladsen, der også er sjov i regnvejr. En stille krog, der aldrig bliver brugt eller arkitektens lille genistreg til børnefamilier eller bygninger. Med et aktivitetsareal er mulighederne uendelige.

Vores små indendørs eventyr kan sagtens være store i maven!

Vil du se, hvad vi har lavet i Tumlehuset?

Små eventyr

Skab en aktivitet, der får børn og voksne til at spærre øjnene og se rummet i et nyt lys af muligheder, og mærke smilet brede sig på læben.

Lad eventyret fylde ud, hvor andet ikke passer ind. Udnyt kvadratmeterne i højden eller på væggen og få bevægelse ind i rummet. 

Små eventyr kan bygges i mange former og med mange forskellige materialer, og kan genopfinde et areal som ellers manglede liv. 

Produktet

  • Små indendørs eventyr kan f.eks. være statiske net, der spændes ud og skaber nye rum til ophold, eller dynamiske net til at hoppe i, klatrevægge, huler eller lignende.
  • Vi bygger i alle slags mål, så det passer til lige præcis jeres idé eller behov.
  • Ved afslutning medfølger en grundig gennemgang og anbefaling til brug og vedligeholdelse. 
  • For at passe bedst muligt på jeres investering, anbefaler vi, at I tilkøber GoSafety, der også er en udgave af vores vedligeholdelsesservice til net.

Skal vi tage en snak om jeres eventyr?