Udendørsaktiviteter

Bounce

Bounce-net er en ny aktivitet herhjemme, som er i stærk fremgang. Nettene er lavet i elastisk materiale og kan produceres i mange forskellige størrelser. Nettene er meget alsidige og kan derfor bruges i mange hensigter, på både store og små steder. Om i skal bruge et net-univers med store bokse til hop og sjov, eller om i er interesseret i en treetop walking oplevelse kan net bruges  – det er kun fantasien der sætter grænser.

Udendørs klatreparker & klatrevægge

De udendørs klatreparker og klatrevægge er til oplevelser i timevis. Større parkanlæg kan installeres i sunde træer eller på massive stolper. Klatrevægge laves på mange flader og i forskellige sværhedsgrader. Vi bruger specialdesignede løsninger, der sikrer vores natur.

Udspring og svæv

Med udspring og svævebaner er der sus-i-maven-garanti. 

Vi laver korte, lange og mobile svævebaner. Det kan være som pop-up event, en svævebane til skolen eller fritidsklubben eller større anlæg som klatreparker. Vi opfører også udspringstårne til frit fald og andre udspringsaktiviteter fra flere højder. 

Udendørs baner i børnehøjde

Det skal være stort at være lille, og de yngste skal på eventyr i børnehøjde. GoAdventure laver mini-baner, træhuse, små forhindringer og sjove net, der pirrer nysgerrighed og eventyrlyst til både private, institutioner og virksomheder. Et lille skridt kan have stor betydning, og vi ønsker at fremme børns udvikling og sansemotorik. 

Naturlegepladser

At være i det fri skal være naturligt, spændende og fyldt med bevægelse. Vi bygger organiske legehuse på stolper, lange svævebaner der kilder i maven, net installationer der indbyder til vild leg og klatrenet -og vægge til de modige der gerne vil op i højden. Vi bruger bæredygtige langstidsholdbare løsninger, hvor både funktionalitet og design er tænkt ind i løsningen.

Vil du se eksempler på, hvordan vi bygger eventyr? 

Hvem bygger

GoAdventure er den samarbejdspartner, der altid kommer med ny viden og den bedste og mest langtidsholdbare løsning til alle, der vil have eventyr i højden i både ind- og udland. Vi vil bidrage til, at mennesker får stærke oplevelser i højderne.

Visionen? – Højere og bedre!

Skal vi tage en snak om dine drømme?