fbpx Skip to content

Feddet Camping

Velkommen til en svævende verden af aktivitet!

Feddet camping havde i forvejen en junglesti, streetfodbold bane og svævebaner på jorden, og til rigtigt mange gæster var pladsen trang. Feddet Camping havde et brændende ønske om mere udfoldelse på den samme plads. GoAdventure hjalp med at skabe et svævende niveau i træerne ovenover de i forvejen eksisterende aktiviteter. Resultatet er mildest talt forrygende.

feddet-camping
Feddet_bounce_play


Ved hjælp af netgange, svævende træhuse, platforme, klatreroser og kæmpe trampoliner er der nu kommet endnu flere aktive og anderledes tiltag i hjertet af Feddet Camping

Den nye installation er måske sin første af sin art i verden idet vi har forbundet treetop walking med bounce og slisker som skaber et unikt univers af aktivitet. Med den nye installation kan Feddet underholde langt flere gæster, og man kan selv vælge om man vil give den gas og hoppe rundt, eller gå en afslappende og æstetisk smuk tur på treetop walking stien.

Der er overnattende gæster på campingpladsen men også dagsgæster. Den samlede net-installation på Feddet Camping fremstår som en dynamisk installation der smyger sig igennem granskoven i flere niveauer. Den giver den grønne skov et flot modspil med de farver der er valgt, og skaber et nyt visuelt liv i området.

Ved hjælp af områdets muligheder, træer og udformning kom et unikt bevægelsesunivers i stand på Feddet Camping. Denne proces kendetegner GoAdventures måde at skabe installationer på i naturen. Vi tager udgangspunkt i ønsket, derefter hvilke muligheder området tilbyder og ud fra disse parametre skaber vi den helt unikke installation der derved ikke vil kunne skabes andre steder. Dette er vores forpligtelse til vores kunder – hvert nyt projekt bliver anderledes fra det sidste.

Afspil video