fbpx Skip to content

GoMonkey Søndermarken

Med udsigt til Københavns Zoo på den ene side, Frederiksberg slot i baghaven og omgivet af et smukt gammelt parkanlæg, kan GoMonkey Klatrepark garantere sine gæster en smuk oplevelse.  Vi har hjulpet dem med at bygge Danmarks eneste klatrepark, som udelukkende er monteret med gennemboringer for optimal beskyttelse af træerne.

IMG_20200519_113618
Søndermarken_sommer


Den romantiske have hører under Slots- og Kulturstyrelsen, og med det bevaringsværdige sigte, er byggeriet sket i tæt dialog med dem. 

GoAdventure er gået til opgaven med fokus på metoden og med øje for at opnå flest mulige aktiviteter på det lille areal.

Søndermarken er en fredet kongelig have, og derfor skulle klatreparken opføres så skånsomt som muligt. Derfor er alt opført ved hjælp af specialfremstillede tabs, der monteres ved gennemboring. På den måde udnytter man træets naturlige helingsproces.

Vi arbejdede tæt sammen med nogen af landets ledende aborister for at finde den perfekte løsning, og vi fik sågar udarbejdet en rapport omkring træernes sundhed, for at sikre at vores aftryk på naturen blev så småt som muligt.

Vi var vilde med ideen fra start og er glade for, at vi måtte hjælpe GoMonkey med alt fra planlægning, budgettering, udformning og selve installationen. Selvom anlægget er småt, har vi udnyttet højderne og arbejdet med baner i flere højder under hinanden, så forretningsmodellen blev mere robust for virksomheden.

Afspil video

Vi havde et meget specifikt krav til opførelsen af vores nye park i Søndermarken. Ingen installationer måtte presse på træerne. GoAdventure havde løsningen, som efterfølgende bliver anbefalet af arborister.

Daniel Monby, Direktør i GoMonkey