fbpx Skip to content

Kina - Chengdu Outdoor Center

Vi vil gerne bestille en moderne og topsikker stolpepark – Den skal ligge i Kina!

GoAdventure fik opgaven af et stort kinesisk udviklingsfirma inden for adventure industrien i Kina. Parken skulle ligge i et naturskønt område, med store klipper, dybe grotter og eventyrlige vandfald. En drømmeopgave var i gang.

 

Adventure pole park

Ordren på denne fantastiske og udfordrende opgave kom februar 2021. På trods af at verden var plaget af Covid-19, gennemførte GoAdventure produktion af den samlede klatrepark i løbet af 14 dage. Herefter forsendelse af 90 klatremomenter og 90 platforme til destinationen. Montering i Kina med 4 erfarne byggere til at samle hele parken.

Parken består af 5 baner i varierende sværhedsgrad og en zipline bane som bugter sig rundt i området. Vi kalder det “Zip Line safari”.

Kina er i øjeblikket det sted i verden hvor der udvikles flest projekter med fokus på natur, uddannelse og bevægelse, alt sammen i komplet pagt med omgivelserne.

Der er stort fokus på at binde læring, oplevelse og fysisk aktivitet sammen, så alle gæster får en oplevelse der understøtter og øger selvtillid og selvstændighed.

Klatreparker kan bygges både i levende træer, på pæle eller ved at benytte konstruktioner såsom tårne. Der er nærmest uanede muligheder for diversitet når det kommer til aktiviteter, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Afspil video