fbpx Skip to content

Kragerup GoBounce

Danmarks største netverden opført i hjertet af Kragerup GoHigh – med plads til 400 mennesker i timen.
Kragerup Gods har fået installeret Danmarks største netlandskab med over 300 meter hoppende og udfordrende løbegang der smukt slynger sig imellem træerne og springer i niveau mange steder. Løbegangene bugter sig som levende slanger imellem det grønne løv og indbyder til hop, leg og fysisk udfordrende samvær.

trampoline walk intrees2Imellem løbegangene kan de hoppende gæster slå sig løs i netbokse i forskellige størrelser. Den største med et areal på ca. 100 kvm.

De farvede netvægge rejser sig 3,5 meter op ved alle kanter, og hermed er legen givet fri!

Tre steder har vi placeret lange net-tunneller hele vejen ned til jorden. Det hele fremstår som et organisk legeunivers i naturen.

Kragerup Gods ønskede sig en ny attraktion, der kunne rumme mange mennesker, være venlig overfor alle aldre og tilbyde en stor wow-effekt i den grønne park.

Vores bounce-net var ‘spot on’. Nettenes smukke farver spiller op til dans med træerne og sammen skaber de farvestrålende formationer.

Området afhjalp også et stigende tryk på Godsets populære GoHigh-klatrebaner, og i stedet for utålmodige gæster og ‘rush hour’, fordeles folk nu langt bedre i det store aktive område. Med Bounce kan Kragerup Gods nu tiltrække langt flere familier og ikke kun være en destination for de vovemodige klatrere.

Afspil video